Prof. Dr. Gülderen YENTÜR

Eczacılık Fakültesi > Temel Eczacılık Bilimleri > Eczacılık Temel Bilimleri

Tübitak ve Rektörlük tarafından aşağıda belirtilen makale nedeniyle teşvik ödülü 1997

Bayhan, A., Ünal, P., Yentür, G. : Detection of Erythromycine Residues in Broiler Chicken Tissues, Fleishwirtschaft, 76(8) 825-826, 1996

Tübitak ve Rektörlük tarafından aşağıda belirtilen makale nedeniyle teşvik ödülü 1997

Yentür, G., Özüdoğru, N., Bayhan, A. : A Survey of BHA and BHT Levels in Three Types of Foods Commonly Available in Turkish Markets, Journal of Food Quality, 19, 343-349, 1996

Tübitak ve Rektörlük tarafından aşağıda belirtilen makale nedeniyle teşvik ödülü 2001

Yentür, G., Kalay, A., Öktem Bayhan, A.: A Survey on Organochlorine Pesticide Residues in Butter and Cracked Wheat Available in Turkish Markets. Nahrung/Food, 45(1), 40-42, 2001

Rektörlük tarafından aşağıda belirtilen makale nedeniyle teşvik ödülü 2007

Öktem Bayhan, A., Bayram, G., Ceylan, A., E., Yentür, G. : "Prevalence of Listeria monocytogenes in Turkish Foodstuffs , Journal of Food Quality 29, 76-86, 2006

Tübitak ve Rektörlük tarafından aşağıda belirtilen makale nedeniyle teşvik ödülü 2007

Yentür, G., Er, B.,Gür Özkan, M., Bayhan Oktem, A.: “Determination of Aflatoxins in Peanut Butter and Sesame Samples Using High-Performance Liquid Chromatography Method”, Eur Food Research Technol., 2006