Doç. Dr. Mehmet Kara

Gazi Eğitim Fakültesi > Türkçe Eğitimi

1. Yurt Dışındaki Türk Çocuklarının Sorunları ve Bunlara Yönelik Çözüm Önerileri, (Çağrılı Konuşmacı) Avrupa Ülkelerinde Görevlendirilecek Öğretmenlerin Yurtdışı Göreve Uyum Semineri, MEB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, (2011) Esenköy/YALOVA.

2. Dede KorkutMuğla Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü , 22 Aralık 1999, Muğla, (Oturum Başkanı).

3. Eğitim Koçluğu, (Çağrılı Konuşmacı) Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, 10-14 Nisan 2017, ASO Kuşadası/İZMİR.

4.  Diksiyon ve Güzel Konuşma(Çağrılı Konuşmacı) Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, 03-07 Temmuz 2017, Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü MERSİN.

5. Çatışma ve Stres Yönetimi(Çağrılı Konuşmacı) Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, 10-14 Temmuz 2017, Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Ataşehir/İSTANBUL.

6. Beden Dili ve İletişim(Çağrılı Konuşmacı) Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, 17-21 Temmuz 2017, Aksaray Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü AKSARAY.