Doç. Dr. Mehmet Kara

Gazi Eğitim Fakültesi > Türkçe Eğitimi

1. Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi ve Öğretmenliği Çalıştayı, Öğretmen yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı, Dış   İlişkiler Genel Müdürlüğü, Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı işbirliğinde, 06-08 Nisan, Marmaris.

2. I. Türkçe Çalıştayı, Yunus Emre Enstitüsü, 1-2 Mayıs 2010, Ankara.

3. Okuma Kültürü ve Söz Varlığının Geliştirilmesi Çalıştayı, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı, Türk Dil Kurumu, Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı işbirliğinde, 19-23 Ekim 2010 , Kızılcahamam/Ankara.

4. Ortaöğretim; Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı Programları Değerlendirme Çalıştayı, Millî Eğitim Bakanlığı, Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı, 30-31 mayıs 2011, Söğütözü Gazi Park Hotel Ankara.

5. Suriyeli Öğrencilere Yönelik Telafi Eğitimi Öğretimi Programı Hazırlanması Çalıştayı, Millî Eğitim Bakanlığı, 12-16 Haziran 2017, Kızılcahamam/Ankara.